T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Konya İl Sağlık Müdürlüğü Akşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 25/09/2019

Erkan bey2

ERKAN ÇEPEL
İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ

1980 yılında Konya'nın Akşehir ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Konya'nın Akşehir ilçesinde, lise öğrenimini Konya'nın Ilgın ilçesinde tamamlayan ÇEPEL
2000-2004 yıllarında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Memurluğu Lisans bölümünü tamamladı.

2004-2013 yılları arasında Konya Hacı İzzet Baysal Yunak Devlet Hastanesi'nde Döner Sermaye ve Bilgi İşlem Sorumlusu olarak görev yaptı.
2013 Ocak ayından bu yana ise Konya Hacı İzzet Baysal Yunak Devlet Hastanesi'nde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmaktadır.
19 Eylül 2019 tarihinden itibaren Akşehir Ağız ve Diş sağlığı Merkezinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevini sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.