1- Mesai saatleri içinde başvuran hastalarımızın bilgisayardan kayıt kabulü yapılır.
2-Kurumumuz TAM MHRS ile hizmet vermekte olup sağlık hizmeti almak isteyen hastalarımız www.mhrs.gov.tr ya da ALO 182 çağrı merkezinden diledikleri HEKİME randevu alarak gelirler.
»» Şiddetli ağrı Vakalarında medikasyon,Hareketli Protez tamiri,Düşmüş Sabit Protezlerin yapıştırılması gibi işlemlerle sınırlı olmak üzere Nöbet Kliniğinde randevusuz hasta kabulu yapılmaktadır.
3- Hastalarımız Hasta Kayıt Kabul Birimindeki kayıt personeline T.C. Kimlik numarası bulunan bir kimlik kartı(Nüfus cüzdanı, ehliyet, pasaport, evlilik cüzdanı gibi) ibraz etmek zorundadır.
4- Kimlik tespiti yükümlülüğünü yapmayan ve bu nedenle bir başka kişiye sağlık hizmeti sunulması nedeniyle kurumun zarara uğramasına sebebiyet veren sağlık hizmeti sunucularından uğranılan zarar geri alınır.
5- Kapsamdaki kişilerin kendi adına bir başkasının sağlık hizmeti almasını, haksız bir menfaat temin etmesini sağlamak yasaktır.
6- Müracaat eden kişinin sağlık yardımlarından yararlanma hakkının olup olmadığının tespiti için,kurum bilgi işlem sitemi (MEDULA)üzerinden T.C kimlik numarası ile takip numarası provizyon alınır.Sigortalıların erkek çocukları 18 yaşına kadar, öğrenci olmaları halinde ise 20,üniversite için 25 yaşına kadar muayene ve tedavi olabilirler. Üniversite Öğrencileri ise okuldan alacakları öğrenci belgesi ile SGK ya gidip tescillerini yaptırmaları gerekir. Tescilini yaptırmayanlar ücretli olarak muayene olabilirler. Kız çocukları ise evleninceye veya herhangi bir sosyal güvenlik kuruluşuna tabi oluncaya kadar bakılırlar.
7- Kurum bilgi işlem sistemi tarafından takip numarası/provizyon verilmesi halinde sağlık hizmeti verir.
8-Yapılan ağız protezi katılım payı çalışandan %20 emekli olandan %10 katılım payı kurum veznesinden kişilerden tahsil edilir.
9- GSS,G0 ve G1 hastalarda da T.C. kimlik numarasıyla provizyon alınır.